Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Ο Ν. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους γιατρούς της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου

Πρέπει να διαβάσετε

Για δύο ημέρες η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας βρέθηκε μπροστά από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες.

Αμέσως μετά το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελο Φιλόπουλο και ευχαρίστησε τους γιατρούς της κινητής μονάδας για την προσφορά τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τον Πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, που στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά έδωσαν τη δυνατότητα σε δεκάδες γυναίκες να κάνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστογραφίας. Στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι ο άνθρωπος, γι’ αυτό θεωρούμε ότι ιδιαίτερα όσον αφορά τον καρκίνο, ο προληπτικός έλεγχος πρέπει να είναι ένα δημόσιο αγαθό. Να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε αυτόν όλοι οι πολίτες», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Φιλόπουλος θύμισε ότι η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά είχε εγκαινιάσει τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας και ήταν αρωγός της στα προγράμματα ευαισθητοποίησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα