Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

O μυθικός διάλογος του iShowSpeed με το κέντρο Άμεσης Δράσης: «Βρίσκομαι στο Προεδρικό Μέγαρο» – «Είσαι στην Αθήνα;»

Πρέπει να διαβάσετε

Στην Ελλάδα βρίσκεται από εχθές το απόγευμα ο διάσημος YouTuber IShowSpeed. Ο διάσημος streamer έφτασε στη χώρα μας στο πλαίσιο της εκτεταμένης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του.

Με δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο IShowSpeed δεν γινόταν να μην προκαλέσει πανικό στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε τη βόλτα του

Αρχικά τον εντόπισε μια παρέα νεαρών σε ένα τζιπ, που κινούνταν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, και σύντομα επικράτησε πανδαιμόνιο, με δεκάδες νεαρούς να καταδιώκουν το βανάκι του. Τότε ο διάσημος Youtuber αναγκάστηκε να καλέσει την Άμεση Δράση για να ζητήσει την συμβολή της ΕΛ.ΑΣ.

Στην αρχή φάνηκε να παραξενεύεται καθώς το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας αργούσε να απαντήσει στην κλήση του αλλά όταν κατάφερε να «πιάσει» γραμμή, τότε ακολούθησε ένας σουρεαλιστικός διάλογος:

«Για ποιο η ελληνική αστυνομία αργεί να σηκώσει το τηλέφωνο» είπε αρχικά. «Δεν απαντάνε καν» πρόσθεσε.

– «ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, παρακαλώ»

1

– «Γειά σας , αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εξερευνήσω την ελληνική κουλτούρα, έχω περίπου 500 παιδιά να με ακολουθούν, μου χτυπάνε τις πόρτες και θα ήθελα να μάθω αν μπορείτε να με βοηθήσετε;»

– «Τι ακριβώς, δηλαδή, θέλετε αυτή τη στιγμή»;

– «Είμαι διάσημος youtuber και διάσημος ποδοσφαιριστής και υπάρχουν 500 παιδιά…. (εκείνη τη στιγμή ο διάλογος σταμάτησε καθώς δεκάδες άτομα περικύκλωσαν το αμάξι και άρχισαν αν το χτυπούν μπροστά στη Βουλή)Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια. Όλα τα παιδιά έχουν τρελαθεί και με ακολουθούν…»

– «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, πείτε μου ξανά..»

– «Μπορείτε να με βοηθήσετε;»

– «Ποιο είναι το πρόβλημα;»

– «Έχω δεκάδες παιδιά που με έχουν περικυκλώσει. Είμαι διάσημος youtuber, βρίσκομαι στην Ελλάδα και υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που χτυπάνε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και το αυτοκίνητο…»

– «Περίμενε, περίμενε, περίμενε.. Που είσαι;»

– «Στο προεδρικό μέγαρο!»

– «Είσαι στην Αθήνα;»

– «Πες μου τη διεύθυνση»

– «Προεδρικό Μέγαρο»

– «Κάλεσε το 112»

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 01:12:00

Πηγήgazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα