Ο Μελ φεύγει, ο Τράι έρχεται…

Πρέπει να διαβάσετε

Θέμα ωρών είναι στον ΟΦΗ οι τυπικές και… οριστικές εξελίξεις στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, με την επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Πέπε Μελ, η οποία δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με την αντίστοιχη πρόσληψης του αντικαταστάτη του, με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι την παρούσα στιγμή το μεγάλο φαβορί.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων στον ΟΦΗ αναφορικά με την νέα αλλαγή προπονητή, με τον Πέπε Μελ να αποχαιρετά τον σύλλογο και να υποδέχεται τον αντικαταστάτη του που αναμένεται να είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Μελ μάλιστα όπως αναφέρει η ισπανική “Marca”, ήταν απόλυτα συνεργάσιμος στη λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, καθώς δεν ζήτησε αποζημίωση, παρά μόνο τα δεδουλευμένα.

Η επιλογή του “Κολοσσού” είναι μια προσωπική κίνηση του Μιχάλη Μπούση, ο οποίος αυτή τη φορά κάνει πράξη την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον 48χρονο προπονητή με τον οποίο συνδέει πολυετής προσωπική φιλία και κουμπαριά. Και άλλες φορές στο παρελθόν όταν υπήρχε θέμα τεχνικής ηγεσίας στον Όμιλο, ο Δέλλας παρουσιαζόταν ως φαβορί για τον πάγκο, λόγω της σχέσης του με τον επικεφαλής του, χωρίς όμως να υπάρξει συνεργασία για διάφορους λόγους.

Την παρούσα στιγμή όμως ο Δέλλας είναι αυτός που θα πάρει το “χρίσμα” από τον Μπούση για να μπορέσει να βγάλει τον ΟΦΗ από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Ο Δέλλας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ολοκληρώνοντας την λαμπρή ποδοσφαιρική του πορεία, όταν το 2013 ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ΑΕΚ στα “πέτρινά” της χρόνια, οδηγώντας την στην επιστροφή της στη Super League.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ατρόμητος την περίοδο 2015-2016 και δις ο Παναιτωλικός το 2018-2019 και το 2020-2021. Έκτοτε έχει παραμείνει εκτός δράσης και αναμένεται να επιστρέψει σε αυτή καθοδηγώντας τον ΟΦΗ. Ο Δέλλας αναμένεται στο Ηράκλειο την Τρίτη (12/2), προκειμένου να υπογράψει στην κρητική ομάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα