Ο Λ. Αυγενάκης στην ημερίδα του ΠΑΓΝΗ για τις δημόσιες συμβάσεις στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Πρέπει να διαβάσετε

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με κεντρικό θέμα «Επίκαιρα ζητήματα δημοσίων συμβάσεων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ», παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “η υγεία είναι υπόθεση όλων μας και προτεραιότητα της Κυβέρνησής μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό του ΕΣΥ και η παροχή των πιο ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τον πολίτη”.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

“ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στην ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργανώνει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με κεντρικό θέμα «Επίκαιρα ζητήματα δημοσίων συμβάσεων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ», σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης.

Ως κυβέρνηση από την πρώτη περίοδο της πανδημίας, θέσαμε ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας, προβαίνοντας στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Από τη δική μας σκοπιά, ως Υφυπουργείο Αθλητισμού, δώσαμε πολύ έγκαιρα έμφαση στην ευαισθητοποίηση της αθλητικής οικογένειας αναφορικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, κατά την περίοδο της έντονης δοκιμασίας με τον covid-19, μέσα από δυναμικές καμπάνιες και δράσεις με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών και των Πρωταθλητών μας.

Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας και προτεραιότητά μας αποτελεί η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό του ΕΣΥ και η παροχή των πιο ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τον πολίτη”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα