Με 14 ομάδες, συνεχίζεται μετά απο 5 μήνες διακοπής (!), λόγω της πανδημίας, ο Κρητικός όμιλος της Γ’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί απο την 5η αγωνιστική και με βάση της νέα προκήρυξη της ΕΠΟ, θα γίνουν μόνο οι 11 αγωνιστικές, που απομένουν για τη λήξη του πρώτου γύρου.

Το πρωτάθλημα θα έχει διάρκεια δυο μήνες (11 αγώνες σε δυο μήνες) και ο πρωταθλητής θα δώσει μπαράζ για την άνοδο, με τους 10 πρωταθλητές των ομίλων, οι οποίοι στην συνέχεια σχηματίζουν δυο ομίλους των 5 ομάδων (Βορρά και Νότου) και οι πρώτοι απο κάθε όμιλο (δυο απο κάθε κατηγορία) θα κερδίζουν την άνοδο!

Για την παραμονή, η προκήρυξη προέβλεπε υποβιβασμό 6 ομάδων, αλλά απο την στιγμή που δεν δήλωσαν συμμετοχή η Παλαιόχωρα και ο Αρης Ρεθύμνου, θα υποβιβαστούν 4 (απο τους 14).

Οι ομάδες θα συνεχίσουν απο το σημείο της διακοπής με την 5η αγωνιστική και θα κουβαλήσουν την βαθμολογία, που είχαν μέχρι το σημείο της διακοπής.

Η μεγάλη αποχή των 5 μηνών, αλλά και οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, δημιουργεί νέα δεδομένα για τα φαβορί και τα αουτσάιντερ.

Ο πρωταθλητής των μεταγραφών Πόρος, χτυπάει την υπέρβαση, αλλά το ερώτημα είναι αν τόσο γρήγορα και χωρίς φιλικά παιχνίδια, καταφέρει να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο, που θα τον κάνει πρωταγωνιστή, για να χτυπήσει την άνοδο.

Δυνατή ομάδα θα έχουν ακόμη ο ΠΟΑ, που κράτησε τις δυνάμεις του, ο Αλμυρός, ο Ηρόδοτος, ενώ και ο Γιούχτας, ο οποιος ήταν το μεγάλο φαβορί στην αρχή της σεζόν, αν και αποδυναμώθηκε, έχει κρατήσει παίκτες με εμπειρία στις τάξεις του.

Το ΣΥΝΚΑ Χανίων, είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 4/4 και θα μπεί με το αβαντάζ των 12 βαθμών, στους αγώνες.

Ενώ και ο ιστορικός ΑΟΑΝ, είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ