Ο κορωνοϊος “χτύπησε” Ελληνικό παιχνίδι

Πρέπει να διαβάσετε

Τα πλει-οφ και τα πλει-αουτ της Σούπερ Λίγκ είναι έτοιμα να ξεκινήσουν μετά απο διακοπή 97 ημερών, την μεγαλύτερη στην ιστορία της Α’ Εθνικής, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχουμε…ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊο!

Το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος, που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο (6/6) στην Ξάνθη, είναι στον αέρα, καθώς η αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην Ξάνθη, βάζει σε μεγάλο ερωτηματικό την ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα.

Η ομάδα του Ατρομήτου δεν έλαβε απάντηση απο κανένα για το κατά πόσο είναι ασφαλές να ταξιδέψει στην Ξάνθη για την αναμέτρηση.

Ηδη ο Ατρόμητος ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για την προγραμματισμένη πτήση της Παρασκευής (5/6), και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόφαση για μετάθεση της αναμέτρησης σε άλλη ημερομηνία, θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ξάνθη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τα μέλη της Ξάνθης υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊου την Τετάρτη (3/6) με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Παρασκευή (5/6).

Σε περίπτωση που είναι όλα αρνητικά, η αναμέτρηση είναι πιθανό θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/6), ενώ στην περίπτωση θετικού κρούσματος, το παιχνίδι θα μετατεθεί για αργότερα.

Nα σημειωθεί ότι αν υπάρξει κρούσμα κορωνοϊου σε Ελληνική ομάδα, όπως έχει αποφασιστεί, τα πλει-οφ θα συνεχιστούν, αλλά η ομάδα θα μπεί σε πενθήμερη καραντίνα και θα υποβληθεί σε δυο τεστ κορωνοϊου, ώστε να επιστρέψει στο γήπεδο, ενώ στο διάστημα αυτό δεν θα ορίζονται αγώνες της.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα