Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2025
24.9 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ο Γιάννης Μαλανδράκης για την απώλεια του Γιώργου Πρασιανάκη

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας του Γιώργου Πρασιανάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γιώργος Πρασιανάκης υπήρξε άνθρωπος με ήθος, συνέπεια και βαθιά δημοκρατική συνείδηση. Ως Βουλευτής και ως μάχιμος δικηγόρος, άφησε το αποτύπωμά του με την ευπρέπεια, τη νηφαλιότητα και την αφοσίωσή του στις αρχές της δικαιοσύνης και της κοινωνικής προσφοράς.

Σε όποια θέση κι αν υπηρέτησε, τον διέκριναν πάντα το ήθος, η ευσυνειδησία και η υπευθυνότητα με τις οποίες αντιμετώπιζε κάθε του ρόλο.

Υπήρξε κοινωνικά ενεργός, με σταθερή παρουσία και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα ζητήματα της κοινωνίας και των συμπολιτών του. Η

σεμνότητα, η ευγένεια και το διαρκές ενδιαφέρον του για τον τόπο και ιδιαίτερα για τον τόπο καταγωγής του και τους ανθρώπους του, θα αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς της πορείας και της προσφοράς του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα