Ο FTI άνοιξε τις κρατήσεις για τις διακοπές των Γερμανών στην Κρήτη το 2023

Πρέπει να διαβάσετε

Οι πελάτες του τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας FTI μπορούν ήδη να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2023 στην Ελλάδα. Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Προϊόντων του FTI, Halina Strzyzewska, οι κρατήσεις άνοιξαν για το περίπου 40% των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Επιπλέον ο τουρ οπερέιτορ γνωστοποίησε ότι υπάρχει πλήρης αεροπορική σύνδεση με τα πιο δημοφιλή νησιά διακοπών στη χώρα μας μέσω των δικών του ναυλώσεων.

Για το ερχόμενο καλοκαίρι, θα προσφέρονται επτά εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ρόδο και άλλες έξι προς Ηράκλειο από Μόναχο, Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ. Σύμφωνα με την κυρία Strzyzewska, η προσφορά συμπληρώνεται από συνδέσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες όπως η Condor.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το 2022 στο πρόγραμμα του FTI και τα νησιά διακοπών είναι αυτή την εποχή σχεδόν πλήρως κρατημένα. Ως εκ τούτου, οι υπεύθυνοι του τουρ οπερέιτορ αποφάσισαν να ανοίξουν τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023, ποντάροντας και στο γεγονός ότι πολλοί Γερμανοί θέλουν να διασφαλίσουν κρατήσεις σε σημερινές τιμές υπό τον φόβο νέας έξαρσης των τιμών λόγω της γενικότερης ακρίβειας τους επόμενους μήνες. Βεβαίως και ο ίδιος ο FTI συνιστά την έγκαιρη κράτηση στους πελάτες τους, ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερες τιμές στα πακέτα διακοπών το καλοκαίρι του 2023.

Στα συστήματα κρατήσεων του FTI θα προστεθούν τις επόμενες εβδομάδες και 5άστερα ξενοδοχεία από τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα