Ο Εργοτέλης δεν …προλαβαίνει να χαρεί ή να λυπηθεί, με την ταχύτητα, που διεξάγεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, με τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή.

Το νέο ΣΟΚ απο τα Τρίκαλα (2-3) βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την κρητική ομάδα, ακόμα και για την συμμετοχή της στα πλέι-όφ, καθώς αντίπαλοι, που ήταν πολύ πίσω στην βαθμολογία, έχουν πλέον πλησιάσει τον Εργοτέλη, ο οποίος καλείται να σπάσει το αρνητικό σερί των 5 σερί ηττών (!) και να βρεί πάση θυσία ένα αποτέλεσμα την Τετάρτη (7/4, 3μμ) με τον Διαγόρα.

Ο Εργοτέλης, βλέπει πλέον τους Ιωνικό, Λεβαδειακό και Ξάνθη, να απομακρύνονται, καθώς απο τον πρωτοπόρο Ιωνικό τον οποίο πριν απο λόγο καιρό κέρδισε μέσα στη Νίκαια (2-3), είναι πλεον στο -9, (37 ο Ιωνικός, 28 ο Εργοτέλης), απο τον Λεβαδειακό είναι στο -4 και απο την Ξάνθη στο -3.

Παράλληλα, τα Χανιά, έπιασαν τον Εργοτέλη στους 28 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής (26), είναι ο Διαγόρας, ο οποίος την Τετάρτη, υποδέχεται τον Εργοτέλη, στη Ρόδο, σε ένα μεγάλο παιχνίδι, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Απο τα παραπάνω, γίνεται σαφές, ότι ο Εργοτέλης είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, σε ότι αφορά στους φετινούς του, στόχους και εκεί που πριν απο μερικές εβδομάδες φαινόταν να έχει εξασφαλίσει τα πλέι-οφ, σήμερα τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να συμβούν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ