Ο εντελώς ανεξήγητος τρόπος με τον οποίο σερβίρουν τα ζυμαρικά στο Μαρόκο: Όλοι αναρωτιούνται το γιατί

Πρέπει να διαβάσετε

Το Μαρόκο αποτελεί έναν από τους τοπ προορισμούς παγκοσμίως. Βρίσκεται σχετικά κοντά στην Ευρώπη, ενώ προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία στους επισκέπτες του. Από τις πόλεις, την έρημο και τις καμήλες, μέχρι το φαγητό.

Βέβαια, υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν μπορεί εύκολα να εξηγήσει κάποιος. Όπως για παράδειγμα ο τρόπος που σερβίρει τα ζυμαρικά του, ένα εστιατόριο στην πόλη Φεζ στο βόρειο τμήμα της χώρας. Μιλάμε για το εστιατόριο La Truffe, το οποίο έγινε πρόσφατα γνωστό μέσα από ένα video στο TikTok που έγινε viral.

Τι αποφάσισε λοιπόν να κάνει το εστιατόριο; Να σερβίρει την κλασική μπολονέζ με τις πένες, τη σάλτσα με τον κιμά και το τυρί, μέσα σε ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι κρασιού. Πιο συγκεκριμένα, η «κατασκευή» έφτασε στους πελάτες με το ποτήρι ανάποδα και γεμάτο με πένες, ενώ στη βάση του βρισκόταν το τυρί.

Ο πελάτης έπρεπε να σηκώσει το ποτήρι για να πέσουν οι πένες με τον κιμά και στη συνέχεια να γυρίσει το ποτήρι κανονικά, προκειμένου να πέσει το τρυμμένο τυρί και να απολαύσει το πιάτο του.

@alvifc

Wow penne bolognese at Le Truffe (Mediterranean Restaurante) in Fez Morocco. #pennebolognese #letruffe #restaurant #mediterreneanfood #alvi #internations #trotamundos #fezmorocco #morocco #dining #pasta #maruecos

♬ оригинальный звук – dmitijdubovik

 

Πηγήgazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα