«Μάχη» με το χρόνο δίνει η νέα διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου προκειμένου να δώσει λύσεις σε βασικά προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται.

Ο νέος πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τη θέση αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δρομολογεί εξελίξεις σε πολλά μέτωπα.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Ζερβός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες για το σκέπαστρο στην πισίνα του κολυμβητηρίου, ενώ σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και τον Δήμο Μαλεβιζίου θα προχωρήσει ο εξωραϊσμός των εγκαταστάσεων πέριξ του κολυμβητηρίου.

Την ίδια ώρα βρίσκονται σε τροχιά αποκατάστασης τα προβλήματα στο Λίντο, με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ να συγκαλεί σε ανύποπτο χρόνο σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να μην μείνουν «άστεγα» σωματεία της πόλης λόγω Λίντο.

Στην σύσκεψη βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της εταιρίας Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς όσο και οι Μπάμπης Μαρκάκης (πρόεδρος ΕΚΑΣΚ) και Μ. Κοκοσάλης (δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων) o πρόεδρος της Ένωσης Βόλεϊ Κρήτης κ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.