Ο Δήμος Αγ. Βασιλείου τιμά τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου θα πραγματοποιήσει τιμητική εκδήλωση για τον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ιδρυτή του ομίλου «Grecotel», την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 στο πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 19:30.

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη θα πραγματοποιήσει ομιλία ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Επικρατείας και πρ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο πρ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επίσης θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Νίκου Δασκαλαντωνάκη σε επιμέλεια της δημοσιογράφου Εύας Λαδιά.

«Ο συντοπίτης μας Νίκος Δασκαλαντωνάκης ο οποίος διακρίνεται για το ήθος και την ευγένεια του, είναι ένας επιχειρηματίας που διαμόρφωσε την τουριστική εικόνα της Χώρας. Μια ηγετική επιχειρηματική μορφή και προσωπικότητα με τεράστια συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη του Ρεθύμνου, της Κρήτης και βέβαια ολόκληρης της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι σαν Αγιοβασιλιώτες για τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη. Οφείλουμε να τιμήσουμε σε μια ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα ένα ξεχωριστό άνθρωπο που προσέφερε τόσα πολλά στην τοπική και εθνική οικονομία, αλλά και να αναδείξουμε την προσωπικότητα καθώς και την επιχειρηματική, και όχι μόνο,  διαδρομή του», αναφέρει με αφορμή την εκδήλωση ο δήμαρχος Αγ.Βασιλειου Γιάννης Ταταράκης.

Πηγήrethnea.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα