Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Έγκληση-μήνυση στο Α.Τ Αρκαλοχωρίου κατά αγνώστου δράστη για την εις βάρος του συκοφαντική δυσφήμιση, κατέθεσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης μετά τα όσα ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα, καταγγέλθηκαν δημόσια σε βάρος του!

Ο κ. Φραγκάκης ζήτησε την ποινική δίωξη και τη νόμιμη τιμωρία του ανθρώπου που ανήρτησε δημοσίευμα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο λογαριασμό, που ανήκει σε Πρόεδρο Κοινότητας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, το οποίο είναι καθ’ ολοκληρίαν ψευδές και προσβάλλει βάναυσα και καίρια την τιμή και υπόληψη του Δημάρχου, αφού τον κατηγορεί ότι μαζί με δύο Αντιδημάρχους, χειροδίκησαν σε βάρος του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που υποτίθεται συνέβη το συμβάν, δε βρίσκονταν ούτε ο Δήμαρχος, αλλά ούτε και κάποιος Αντιδήμαρχος, οι οποίοι επίσης κατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά στην δημόσια ανάρτηση!

Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης αναφέρει χαρακτηριστικά τα κάτωθι:

«Ως Δήμαρχος, λυπούμαι ιδιαιτέρως για αυτή την εξέλιξη και αναρωτιέμαι ποια είναι η σκοπιμότητα μιας τέτοιας επίθεσης στο πρόσωπο μου. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να κάνουμε απρόσκοπτα το καθήκον που μας έχει ανατεθεί από τους πολίτες αυτού του τόπου!

Δεν θα μας λυγίσει η λάσπη που δεχόμαστε τόσο απρόκλητα, χωρίς λόγο και μάλιστα στη δημόσια σφαίρα. Αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του, δεν δέχομαι όμως – σε καμία περίπτωση- να υπάρχουν σκιές που θίγουν την προσωπικότητα και την εντιμότητα μου.

Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα και δεν διανοούμαι πως μπορεί κάποιος να εξυφαίνει τέτοια σενάρια κακοποιητικής συμπεριφοράς από μέρους μου ή από τους συνεργάτες μου. Δεν θα έδινα έκταση στο θέμα, αν δεν είχαμε λόγο να χαρακτηρίζουμε επικίνδυνες και ζημιογόνες για το Δήμο μας, τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα