Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στη συνάντηση των επιτροπών για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Πρέπει να διαβάσετε

Τη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ωνΜεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» με τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν στον τόπο μας τον προσεχή Σεπτέμβριο είναι μια σπουδαία διοργάνωση με χιλιάδες συμμετέχοντες και μεγάλη διεθνή προβολή. Αποτελούν λοιπόν για όλους μια πρόκληση να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και τη φέρουμε εις πέρας με επιτυχία, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν. Το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, στις οποίες προστέθηκε πρόσφατα και το Karteros Beach Sports Center,  την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για να φιλοξενεί αθλητικά γεγονότα παγκοσμίου επιπέδου .  Για αυτό στον Δήμο Ηρακλείου, πάντα σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κρήτης και όλους τους αρμόδιους φορείς, έχουμε ως στόχο της πολιτικής μας να καταστήσουμε την πόλη μας αθλητικό και τουριστικό κέντρο της Ανατολικής Μεσογείου, πράγμα που θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για το καταφέρουμε.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις συναντήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων και καλή διαμονή στο Ηράκλειο».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών ΑγώνωνDavide Tizzano, ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, μέλη της ΔΕΜΑ κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα