Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, αρχικά πήγε να μπλοκάρει την υποψηφιότητα της Ελλάδος για την διεκδίκηση του τελικού του Europa Conference League για το 2022 ή το 2023 και έκανε λόγο για απόσυρση του φακέλου διεκδίκησης, τονίζοντας ότι η ΕΠΟ δεν πρέπει να υποστεί ήττα, παρά το γεγονός ότι μοναδικός αντίπαλος για την διοργάνωση είναι η Αλβανία.

“Εφαγε” πόρτα όμως, ο Δέδες, απο τους τοποθετημένους της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ (Λάκοβιτς-Γεωργίου), οι οποίοι διαβεβαίωσαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις του στελέχους της Ομοσπονδίας “δεν είναι σοβαρή απειλή”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Τώρα, ο Δέδες, φαίνεται να έχει βάλει μπροστά ένα ακόμη σχέδιο για να “χτυπήσει” τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποιος κατήγγειλε στην συνέντευξη του στην τηλεόραση CRETA ότι η ΕΠΟ του είχε ζητήσει 200-300 χιλ. ευρώ για τον καταρτισμό του φακέλου διεκδίκησης, χρήματα που δεν δόθηκαν και ο φάκελος έγινε χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ.

Ο Δέδες, θέλει τώρα, ναι μεν να μην αποσυρθεί η υποψηφιότητα, αλλά να μην γίνει ο τελικός, αν ανατεθεί στην Ελλάδα, στο Παγκρήτιο στάδιο, καθώς δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες σε αυτό και το γήπεδο έχει αδυναμίες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ