«Ντρέπομαι να βγω από το σπίτι» – Νέα υπόθεση revenge porn

Πρέπει να διαβάσετε

Ο 24χρονος σύντροφος της 17χρονης, της ζήτησε τους κωδικούς της στα social media τάχα για να «ελέγξει» αν τον απατά διαδικτυακά. Και λίγο αργότερα, το κορίτσι βρήκε αναρτημένο στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με εκείνη, ερωτικού περιεχομένου.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η νέα υπόθεση revenge porn που συγκλονίζει τη Χαλκιδική, όπως την περιέγραψε ο δικηγόρος της κοπέλας, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Είναι φρικτό αυτό που ζω, έχω χάσει την ηρεμία μου, νιώθω ότι με έχει διασύρει ανεπανόρθωτα, ντρέπομαι να βγω από το σπίτι μου» είπε το ίδιο το κορίτσι στο GRTimes.gr.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε», κατήγγειλε το 17χρονο θύμα ξεσπώντας σε κλάματα.

Σύμφωνα με την ίδια, ήταν 6 μήνες μαζί με τον 24χρονο και εκείνος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της ενώ ενήμερη για τη σχέση της ήταν η μητέρα της με την οποία είχε πάντα άριστη σχέση.

«Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε» είπε η 17χρονη.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος «έχει ήδη υποβληθεί μήνυση και είναι σε κίνηση η διαδικασία ποινικής δίωξης για τον δράστη για να λογοδοτήσει για την πράξη του… Εκείνη μου είπε ότι αισθάνθηκε την απόλυτη προδοσία από εκεί που δεν την περίμενε».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα