Ντάνιελ Στάριτζ: Ένταλμα σύλληψης για τον Άγγλο παλαίμαχο γιατί δεν πλήρωσε την άμοιβη εύρεσης του σκύλου του

Πρέπει να διαβάσετε

Τον Ιούλιο του 2019 ο Ντάνιελ Στάριτζ με αναρτήσεις του στα social media ζητούσε βοήθεια από τον κόσμο προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρεθεί η Λούτσι, το αγαπημένο σκυλάκι που είχε… απαχθεί από τους ληστές που είχαν διαρρήξει το σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο παλαίμαχος άσος των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Εθνικής Αγγλίας προσέφερε αμοιβή 30.000 δολαρίων σε όποιον έβρισκε το σκύλο του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Φόστερ Ουάσινγκτον, ένας Αμερικανός ράπερ γνωστός ως Killa Fame, επικοινώνησε με τον Στάριτζ καθώς είχε βρει την Λούτσι και του την επέστρεψε με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του.

Ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά ξεκινά μια διαφορετική ιστορία που έχει να κάνει με την πληρωμή της αμοιβής που υποσχέθηκε για την εύρεση του σκύλου του.

Ο Ουάσινγκτον δημοσιοποίησε πριν τις γιορτές (του 2019) τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο Στάριτζ δεν του έχει δώσει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί, με τον Άγγλο παλαίμαχο να απαντά μέσω social media…

«Απλά για να σας ενημερώσω για την αλήθεια. Γνώρισα ένα νεαρό αγόρι που βρήκε τον σκύλο μου και του έδωσα μια αμοιβή, με την οποία ήταν ευχαριστημένος, όπως και εγώ που πήρα πίσω τον σκύλο μου γιατί τον είχαν κλέψει. Άλλοι άνθρωποι προσπαθούν να επωφεληθούν για το δικό τους προσωπικό όφελος. Ευχαριστώ και πάλι το νεαρό αγόρι και είμαι πολύ ευγνώμων που ο σκύλος μου είναι πίσω με την οικογένειά μας».

Ο Ουάσινγκτον όμως προσέφυγε στην αμερικανική δικαιοσύνη και τον Δεκέμβριο του 2021 τπου επιδικάστηκε το ποσό των 30.000 δολαριών το οποίο όμως δεν πλήρωσε ποτέ ο Στάριτζ.

Ο τελευταίος κλήθηκε τον περασμένο μήνα από το δικαστήριο του Λος Άντζελες προκειμένου να εξεταστεί για το ζήτημα της οφειλής. Μια διαδικασία όπου καλείται να απαντήσει για τα οικονομικά του (κι αν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του καταγγέλοντα).

Ωστόσο ο Στάριτζ, ο οποίος εργάζεται ως τηλεσχολιαστής στο Sky Sports, αγνόησε και πάλι την κλήση του και το δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του!

Η επόμενη ακρόαση έχει οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αντίδραση του παλαίμαχου διεθνή ο οποίος πλέον κινδυνεύει να συλληφθεί μόλις βρεθεί ξανά σε αμερικανικό έδαφος.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα