Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025
13.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

NOX | Τρεις αθλητές στο Σχοινιά σε κοινόβιο προετοιμασίας

Πρέπει να διαβάσετε

Κοινόβιο προετοιμασίας ξεκίνησε να διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, στο οποίο συμμετέχουν τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, οι Νικόλαος Νάκης, Θεοφανία Σβάρνα και Μαρίνα Εργαζάκη.

Η προετοιμασία πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ SUP & Surfing και εντάσσεται στον ετήσιο αγωνιστικό σχεδιασμό για τις Εθνικές ομάδες του 2025. Το κοινόβιο ξεκίνησε την Κυριακή (23/3) και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη (26/3).

Ιδιαίτερη σημασία έχει η αξιολόγηση της Τρίτης 25 Μαρτίου, η οποία αφορά την κατηγορία των εφήβων. Εκεί, ο Νικόλαος Νάκης θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο International President Cup 2025 Regatta, που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του τμήματος ANEK LINES – μέλος της ATTICA GROUP – καθώς και τον σύλλογο γονέων & φίλων καγιάκ και την οικογένεια του κ. Νάκη Γεώργιου για τη σταθερή τους στήριξη.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στους:

• Γιώργο και Βασίλη Βλαμάκη (IMAGE Επιγραφές)
• Ιωάννη Σπανουδάκη (Πρακτορείο ασφαλειών A.I.B. Leaders Brokers)
• Πρατήριο υγρών καυσίμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. (EKO & LPG) για την ευγενική τους προσφορά.

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα