Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

ΝΟΓΚ: Summer Camp για παιδιά από 6 ετών

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης διοργανώνει το ΝΟΓΚ Summer Camp 2024 για παιδιά από 6 ετών.

Τα Summer Camps του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης λειτουργούν τα τελευταία 4 χρόνια, προσφέροντας στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη.

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τη θάλασσα του κόλπου του Ηρακλείου και τα θαλάσσια σπορ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην καρδιά της Ροδιάς.

Στο ειδυλλιακό τοπίο με φόντο την Ντία και τη ριβιέρα του Ηρακλείου, το απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Γ.Κ στα καταγάλανα νερά στο Λιμανάκι της Παντάνασσας στο Γάζι, συνιστά ένα μικρό ορμητήριο για τα παιδιά, τα οποία διασκεδάζουν μαθαίνοντας τα αθλήματα του νερού, σε άμεση επαφή με τα στοιχεία της φύσης και παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους.

Με απόλυτη ασφάλεια έρχονται σε επαφή με το σκάφος, το πανί, τη μαγεία της ιστιοπλοΐας και αποκτούν νέες εμπειρίες στη θάλασσα!

Συνδυάζουν τη ξεγνοιασιά των καλοκαιρινών διακοπών με τη δημιουργική απασχόληση, την άθληση και τη ψυχαγωγία.

Καταρτισμένοι προπονητές και ομαδάρχες σε μια ποικιλία αθλημάτων, στην οποία περιλαμβάνεται η Κολύμβηση, η Ιστιοπλοΐα και το Sup οι ομαδάρχες, εκτός από προπονητές και παιδαγωγοί είναι και διακεκριμένοι αθλητές, για τους οποίους ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν επίσης την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια κατασκευών, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

Τα Summer Camps του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τα οποία συνοδεύονται από την μακρά παράδοση του ναυταθλητικού σωματείου αποτελούν ισχυρό ερέθισμα, μέσω του οποίου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη ναυτοσύνη, τη ναυτική τέχνη και τη θάλασσα. Ο Ν.Ο.Γ.Κ, έχοντας στην κατοχή του δεκάδες μετάλλια, είναι το πιο κατάλληλο μέρος για τα παιδιά ώστε να ανακαλύψουν και μετέπειτα να επιλέξουν το άθλημα που θα τους ταιριάζει και θα αγαπήσουν.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ιδανικό περιβάλλον ακριβώς δίπλα στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, δημιουργώντας νέες φιλίες, ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

Ημερομηνίες & ωράρια

Πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα μέχρι τις 16:00

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:45 (έως 09:00 η άφιξη), μέχρι τις 16:00.

Ημερομηνίες

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, άθλησης και ψυχαγωγίας χωρίζεται σε επτά περιόδους

1η περίοδος: Δευτέρα 17 Ιουνίου – Παρασκευή 21 Ιουνίου
2η περίοδος: Δευτέρα 24 Ιουνίου – Παρασκευή 28 Ιουνίου
3η περίοδος: Δευτέρα 1 Ιουλίου – Παρασκευή 5 Ιουλίου
4η περίοδος: Δευτέρα 8 Ιουνίου – Παρασκευή 12 Ιουλίου
5η περίοδος: Δευτέρα 15 Ιουλίου – Παρασκευή 19 Ιουλίου
6η περίοδος: Δευτέρα 22 Ιουλίου – Παρασκευή 26 Ιουλίου
7η περίοδος: Δευτέρα 29 Ιουλίου – Παρασκευή 2 Αυγούστου

Ηλικίες

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Γ.Κ. μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν σε μία από τις επτά (ή και περισσότερες) περιόδους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Ομίλου.

Πληροφορίες

Για να ενημερωθείτε για το Summer Camp του Ν.Ο.Γ.Κ. μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγγελίνα Καβουσανού στον αριθμό 6980616253 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση nogksailing@gmail.com

Το Summer Camp είναι ένα πρόγραμμα προσεκτικά δομημένο, έτσι ώστε να συνδυάζεται ο αθλητισμός, η δημιουργική απασχόληση, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού, με μοναδικό στόχο την γνωριμία με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας!

Ένα άθλημα πολυδιάστατο, που πέρα από τη σωματική άσκηση του παιδιού, οξύνει το νου του, την κριτική του ικανότητα για λήψη αποφάσεων ανάλογα με τις αλλαγές του ανέμου, μαθαίνοντάς το να σέβεται τα στοιχεία της φύσης και το περιβάλλον!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα