“Μην περιμένουμε να παίζουμε καλά. Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα. Ενα μίνι πρωτάθλημα, που αύριο δεν υπάρχει. Οτι παίρνεις είναι καλό. Οταν δεν παίρνεις κάτι, είναι πάρα πολύ άσχημο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νιόπλιας, μετά την πολύτιμη ισοπαλία που πήρε ο ΟΦΗ στην Ριζούπολη, απο τον Απόλλωνα (0-0), ένα αποτέλεσμα που τον κρατάει σε θέση σωτηρίας, στην μάχη των πλέι-άουτ.

Ο ΟΦΗ είχε μέτρια εικόνα, αλλά τουλάχιστον πρόσθεσε ένα βαθμό στη συγκομιδή του και όπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, “μην περιμένουμε μια ομάδα με ποιότητα με τόσους πολλούς τραυματισμούς. Επειδή κάποιος γυρίζει και παίζει δεν σημαίνει ότι είναι φορμαρισμένος. Θα βρούμε το ρυθμό μας, όταν παίρνοντας αυτούς τους βαθμούς, αποκτάμε αυτοπεποίθηση”.

Ο ΟΦΗ πήρε τον πέμπτο του πόντο στα πλέι-άουτ (μια νίκη, δυο ισοπαλίες) και ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε πως “το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε βαθμό, όχι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαμε αγχωμένα και φοβισμένα. Ισορροπήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν είχαμε ευκαιρίες”.