Ο Εργοτέλης, θέλει να συνεχίζει με νίκες στην Σούπερ Λίγκ 2 και να κερδίσει και τη Δόξα Δράμας, την οποία υποδέχεται την Κυριακή (7/3, 1.30μμ) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η Δόξα του Θανάση Κολιτσιδάκη, είναι μια απο τις τρείς ομάδες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν φέτος τον εκπληκτικό Εργοτέλη (οι άλλες δυο ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός) και αυτό δίνει ένα ακόμη κίνητρο, στην κρητική ομάδα, για να πάρει τη ρεβάνς.

Για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, μιλώντας στο επίσηmο κανάλι της ομάδας ανέφερε ότι «η καθημερινότητα μας δεν αλλάζει. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, με στόχο να συνεχίσουμε την σταθερά μας καλή απόδοση. Και έχοντας πάντα στην σκέψη μας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε αντιπάλου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση,  υπάρχει ποιότητα ποδοσφαιριστών ειδικά στην επιθετική γραμμή. Για μας το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο. Μέσα απο το ομαδικό πνεύμα και την αγωνιστικότητα να δημιουργούμε τις καλές προυποθέσεις για να κερδίζουμε».

Ο Γιώργος Σαρρής, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει τεθεί και αυτός στην διάθεση της ομάδας, ανέφερε ότι «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα κοιτάμε την δική μας ομάδα και να είμαστε καλά. Είμαστε καλά και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».

Ο Ηλίας Τσέλιος με την σειρά του, πρόσωπο του αγώνα στη μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια (2-3) με τα τρία γκολ που πέτυχε, τόνισε πως «δεν έχει περάσει πολύ καιρός που παίξαμε με τη Δράμα. Νοιώθουμε αδικημένοι απο το αποτέλεσμα που είχε έρθει στη Δράμα. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε αυτό που χάσαμε εκείνη την ημέρα».