Νεκρός διάσημος πρωταθλητής του μποξ στην πρώτη γραμμή του Ουκρανικού μετώπου

Πρέπει να διαβάσετε

Η φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία συνεχίζεται μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας με πολλούς στρατιώτες να έχουν σκοτωθεί και ανάμεσα τους και ένας ο Ουκρανός πρωταθλητής της πυγμαχίας Oleg Prudky.

Ο 30χρονος Ουκρανός πυγμάχος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου υπερασπιζόμενος τα εδάφη της χώρας μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας. Μάλιστα ο Όλεγκ ανήκε στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας του Τσερκάσι.

Ο πρώην πυγμάχος, που αγωνίστηκε στο World Series of Boxing , ήταν πρωταθλητής της χώρας του, καθώς και μέλος της ουκρανικής ομάδας Otamans. Αγωνίστηκε σε πολλά διεθνή τουρνουά από τις χαμηλότερες κατηγορίες που εκπροσωπούσαν την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ο Prudky, ένας εξαιρετικά ελαφρύς, δεν αγωνίστηκε ποτέ επαγγελματικά, αλλά αγωνίστηκε στο WSB, παίζοντας ερασιτεχνική και επαγγελματική πυγμαχία.

Η Cherasky Boxing Federation της με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια άλλη τραγωδία στην πυγμαχική μας οικογένεια. Ένας από τους καλύτερους πυγμάχους από την περιοχή Cherkasy, ο Oleg Prudky, πέθανε στην Ανατολή. Η οικογένεια πυγμαχίας της περιοχής Cherkasy εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους. Αναπαύσου εν ειρήνη!».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα