Δύο συμπολίτες μας στη Λάρισα, ένας 52χρονος προπονητής και μία 42χρονη μητέρα ανήλικων παιδιών, «έφυγαν» από τη ζωή έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι.

Ο 52χρονος προπονητής, Γιώργος Ριζόπουλος δεν ήθελε να εμβολιαστεί επειδή φοβόταν. «Κολλήσαμε την ίδια ημέρα, όμως εκείνος δεν τα κατάφερε, δεν ήθελε να εμβολιαστεί, φοβόταν, “μαλώσαμε” για να το κάνει αλλά δεν ήθελε. Για μένα έφυγε ένας αδερφός…», δήλωσε φίλος του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ο γνωστός προπονητής νοσούσε με κορωνοϊό στο σπίτι του, τον αντιμετώπιζε με φαρμακευτική αγωγή, όμως επιδεινώθηκε η κατάστασή του και νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στην ΜΕΘ.

Ανείπωτη θλίψη και για την 42χρονη Λαρισαία η οποία ήταν μητέρα ανήλικων παιδιών και έφυγε από την ζωή λίγες ημέρες μετά την ανάρρωσή της από τον ιό. «Την Κυριακή το απόγευμα που είχε γενέθλια ο γιος της, φάγανε, κόψανε το γλυκό, και είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, είχε εφίδρωση και …γεια σας», είπε γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με το STAR, ήταν και εκείνη και ο σύζυγός της ανεμβολίαστοι, κολλήσανε κορωνοϊό, αλλά δεν πήγαν στο νοσοκομείο. «Βρήκα την μητέρα του συζύγου και μου είπε ότι δήθεν ένας πνευματικός τους είχε επηρεάσει», πρόσθεσε η γειτόνισσα της 42χρονης.

Πηγή: ethnos.gr