Νέες αιχμές Πολάκη για Τσίπρα: «Άραγε ποιος είχε δίκιο τελικά;»

Πρέπει να διαβάσετε

Νέες αιχμές του Παύλου Πολάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το σχόλιο για την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο Παύλος Πολάκης σε σημερινή του (26/2) ανάρτηση μοιράζεται μία περσινή του δημοσίευση με αφορμή την τότε απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παυθεί από τομεάρχης και να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

«Ένα χρόνο μετά, με τις εξελίξεις στο predator, με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών, με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν….. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;», γράφει -μεταξύ άλλων- ο κ. Πολάκης, εκτοξεύοντας έμμεσα «πυρά» στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η νέα ανάρτηση Πολάκη

 

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

 

Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

 

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν…..

 

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

 

Υγ Γράφω “αιτία και αφορμή” καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει!!».

 

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα