Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
20.5 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μπέττυ Μαγγίρα για την περιπέτεια υγείας της κόρης της: «Δεν είχα δύναμη, μου πήρε καιρό να συνέλθω»

Πρέπει να διαβάσετε

Για την περιπέτεια της υγείας της δεύτερης κόρης της μίλησε την Πέμπτη (22/9) η Μπέττυ Μαγγίρα λέγοντας «Κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με αφορμή τα όσα είπε Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό και μέχρι να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, λαχτάρησε.

«Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μαντζώρος.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του ηθοποιού η Μπέττυ Μαγγίρα εξιστόρησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη δεύτερη κόρη της, όταν ακόμα ήταν νεογέννητη. «Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο» δήλωσε.

«Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. ]Συνέχεια στα κλάματα… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος» τόνισε..

«Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του. Ψάχνεις να βρεις δύναμη να πιαστείς. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα να βοηθήσεις. Υγεία, να είμαστε καλά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Πηγήnewsbeast.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα