Μπάγερν: «Μιλήσαμε με τον Λεβαντόφκσι για τις δημόσιες τοποθετήσεις του»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο μέχρι στιγμής η πλευρά του Πολωνού δεν έχει καταφέρει να τα βρει με την Μπάγερν Μονάχου.

Όλο αυτό το διάστημα ο Πολωνός φορ, βγαίνει με αρκετή ευκολία και μιλά δημόσια σε μια προσπάθεια να πείσει τους Βαυαρούς να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή.

Μετά τις χθεσινές του δηλώσεις ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τους πρωταθλητές Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε σε μια είδους αντεπίθεση, αντιδρώντας διά στόματος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

«Με κάλεσε ο Λεβαντόφσκι. Μεταξύ άλλων, μιλήσαμε για τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Ξεκάθαρα του εξήγησα τη θέση μας σχετικά με το συμβόλαιό του», τόνισε το στέλεχος της Μπάγερν Μονάχου μιλώντας στην «Bild».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή την περίοδο είναι με την εθνική Πολωνίας και τη Δευτέρα σε ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με το μέλλον του, είπε: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου και θέλω περισσότερες συγκινήσεις στη ζωή μου. Η αποχώρησή μου είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Δεν έχω σκεφτεί καμία άλλη πρόταση, εκτός από αυτή της Μπαρτσελόνα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα