Μουσικό Αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου θα ηχήσουν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Ο βραβευμένος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής Zorzes Katris με ένα σύνολο από ηλεκτρονικά μέσα, synthesizers και μεικτή χορωδία, θα παρουσιάσει έργα του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Θα ακουστούν έργα από πασίγνωστες ταινίες όπως τα Chariots of Fire, Conquest of Paradise, Blade Runner, Alexander, Bounty κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/3C7xNka

Προπώληση Εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 22, 15 και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247).
● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3BLhUyp
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Πακέτο εισιτηρίων
Από την καλλιτεχνική περίοδο 2022/23, το ΠΣΚΗ δίνει την δυνατότητα στους θεατές να προμηθευτούν συνδρομητικά πακέτα εισιτηρίων, επωφελούμενοι έκπτωσης έως και 20% επί των αρχικών τιμών. Τα συνδρομητικά πακέτα και τις εκπτώσεις αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3qnaYlQ

Δωρεάν στάθμευση
Για τους θεατές των εκδηλώσεων υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2022/23, εδώ: https://www.cccc.gr/gr/events

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα