Μουντός ο καιρός την Τρίτη στην Κρήτη – Η πρόγνωση από τον Μιχάλη Καρακατσάνη

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τρίτη και στους τέσσερις νομούς του νησιού

Intime
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Με συννεφιά, κυρίως από το μεσημέρι και μετά θα κυλήσει ο καιρός στην Κρήτη, αύριο Τρίτη 19 Μαΐου, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο της Τηλεόρασης CRETA Μιχάλη Καρακατσάνη. Η θερμοκρασία, θα παρουσιάσει μικρή πτώση και δε θα ξεπερνά τους 24 με 25 βαθμούς κελσίου.

Πιο αναλυτικά στο νομό Χανίων, αναμένεται συννεφιά και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς κελσίου. Από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι, που δε θα ξεπερνούν σε ένταση τα 4 μποφόρ.

Στο νομό Ρεθύμνου, αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως θα σημειωθούν νεφώσεις από το μεσημέρι. Έως 23 βαθμούς κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία, ενώ τα 4 μποφόρ θα αγγίξουν οι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι.

Στο νομό Ηρακλείου, η Τρίτη θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, όμως θα συννεφιάσει από νωρίς το μεσημέρι, κυρίως στην ενδοχώρα, ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Έως 24 βαθμούς κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Στο νομό Λασιθίου, αναμένεται συννεφιά με θερμοκρασία που δε θα ξεπερνάει του 24 βαθμούς κελσίου, ενώ έως 4 μποφόρ θα φτάσουν οι άνεμοι από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Παρακολουθήστε την πρόγνωση του καιρού από τον Μιχάλη Καρακατσάνη:

Προηγούμενο

Πρόστιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και απαγορευτικό διακοπών μέχρι την Τετάρτη

Επόμενο

Μετά το ΙΤΕ, στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα ο Υφυπουργός

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Συμμετοχικό εργαστήριο για κατοίκους, εργαζόμενους & επισκέπτες της Παλιάς Πόλης Χανίων: «Ζωντανή Κληρονομιά, Τουρισμός & Καθημερινή Ζωή»

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, από τις 18:00 έως τις 21:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ), θα πραγματοποιηθεί…