Μουντιάλ 2022: Ενοχλημένος ο Μπενζεμά, σκέψεις να μην πάει καν στον τελικό

Πρέπει να διαβάσετε

Εκτός πραγματικότητας τα σενάρια συμμετοχής του Καρίμ Μπενζεμά στον τελικό Αργεντινή-Γαλλία, με τον παίκτη να σκέφτεται να μην δώσει καν το «παρών» στο Κατάρ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός Μουντιάλ και προπονείται κανονικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες μέρες.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παραμένει στη λίστα με τους παίκτες της αποστολής της Γαλλίας στο Κατάρ, «γέννησε» σενάρια ακόμα και συμμετοχής του στον τελικό με την Αργεντινή.

Κάτι τέτοιο όμως, έμοιαζε εξ αρχής απίθανο και πλέον πρέπει να θεωρείται και οριστικά αδύνατο να γίνει πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί ο Μπενζεμά σκέφτεται να μην ταξιδέψει καν στο Κατάρ για να είναι στον τελικό (και να πάρει έστω το μετάλλιο κατάκτησης αν κερδίσει η Γαλλία) ως μέλος της αποστολής.

Οι Μαδριλένοι του έχουν χορηγήσει άδεια σε περίπτωση που θελήσει να πάει στην Ντόχα, αλλά σύμφωνα με το Relevo, ο κάτοχος της χρυσής μπάλας είναι δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο Γάλλος προπονητής σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει ο Μπενζεμά, το απέκλεισε απαντώντας: «Προσέχω 24 παίκτες που έχω εδώ. Δεν με νοιάζει για εκείνους που δεν είναι όπως οι Κιμπεμπέ και Πογκμπά. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά μου».

Στη συνέχεια, μετά την επικράτηση επί του Μαρόκου τον ρώτησαν και πάλι: «Πφφ… προτιμώ να μην απαντήσω. Συγγνώμη. Ελάτε, επόμενη ερώτηση».

Ο Μπενζεμά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είχε προσδοκίες να αγωνιστεί, αλλά περίμενε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση τόσο από τον Ντεσάν, όσο και από τους ανθρώπους της Γαλλίας, που δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του μετά τον τραυματισμό του.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα