Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025
13.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μοίρασαν τρόφιμα σε οικογένειες του Ηρακλείου – Βίντεο

Πρέπει να διαβάσετε

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γεμάτο φαγητό και γλυκά δεν είναι δεδομένο για όλους. Συνάνθρωποί μας, καθημερινά αδυνατούν να έχουν ακόμη και τα απαραίτητα και οι ημέρες των εορτών είναι ακόμη πιο δύσκολες.

Προχωρώντας σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Άγιος Ραφαήλ» Ηρακλείου, για ακόμη μια χρονιά μοίρασε τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, προκειμένου να έχουν γεμάτο τραπέζι τα Χριστούγεννα.

Φωτογραφία: Creta24

Η δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (23/12), στον ιερό ναό Αγίου Στειλιανού στα Δειλινά, όπου και δόθηκαν τρόφιμα σε παραπάνω από 250 οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Φωτογραφία: Creta24

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος, με τη σημαντική βοήθεια και προσφορά επιχειρηματιών, μοίρασε 500 κιλά κοτόπουλο και έναν τόνο άλλα τρόφιμα, όπως μακαρόνια και όσπρια.

«Το έργο μας κάθε χρόνο γίνεται και δυσκολότερο λόγω της ακρίβειας αλλά και των ανθρώπων που δυσκολεύονται να μας βοηθήσουν», δήλωσε ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Ραφαήλ» Αναστάσιος Λιβάς.

Ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται επίσης τις ημέρες του Πάσχα αλλά και τον Δεκαπενταύγουστο.

Φωτογραφία: Creta24

«Όπως κάθε χρόνο, μαζευτήκαμε πάλι και σήμερα εδώ, μετά από χορηγίες που είχαμε και μοιράζουμε τρόφιμα, για να γεμίσουν το τραπέζι τους και οι μη εύπορες οικογένειες και να περάσουν όμορφα αυτές τις γιορτές», ανέφερε ο Νεκτάριος Κανακαράκης ταμίας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Ραφαήλ».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα