Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος άνδρας, ύστερα από πτώση από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στον Πύργο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το patrisnews, το περιστατικό σημειώθηκε
χθες, περίπου στις 11.30 π.μ.. Ένοικος της πολυκατοικίας λίγο αργότερα, αντίκρισε το πτώμα του άτυχου άνδρα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα αν και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ως πιθανότερο σενάριο την αυτοκτονία. Είναι κάτι όμως, που θα εξακριβώσει η περαιτέρω έρευνα των αρμοδίων αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο άνδρας που έχασε τη ζωή του κατάγεται από την Καλαμάτα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούταν επαγγελματικά και στον Πύργο όπου και διέμενε.

Τι λένε οι γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής;

Γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός και όπως δηλώνουν άνθρωποι που γνώριζαν τον 55χρονο, ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, όπως υποστηρίζουν, έδειχνε αρκετά προβληματισμένος με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του, αφού είχε κάνει πριν κάποια χρόνια μια επένδυση στον Πύργο, την οποία όμως, «έπληξε» ο κορωνοϊός με τα περιοριστικά μέτρα να μην του επιτρέπουν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να λειτουργήσει την επιχείρηση η οποία είχε ανοίξει ξανά πρόσφατα.

Πηγή: iefimerida.gr