Μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς της

Το Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν, στην Αλόννησο, για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία της που έγινε, στις 11 Μαΐου 2021.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν στην Αλόννησο.

H μητέρα της Καρολάιν ήθελε να αποφύγει τη δημοσιότητα

Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να γίνει το μνημόσυνο της δολοφονημένης κόρης τους, το Σάββατο και όχι χθες, Τετάρτη, ένα χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιότητα.

Ο ιερέας που τέλεσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο μιλώντας στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το είχε μεγάλη ανάγκη η Σούζαν. Δεν είναι καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα λόγω της δίκης. Ήθελε να γίνει νωρίτερα η δέηση για να μην έχει πολύ κόσμο».

Παράλληλα, το Star αποκάλυψε χθες Τετάρτη, φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές, φαίνεται η Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. Είναι φωτογραφίες από εξόδους, από ταξίδια και από το γάμο τους, τις οποίες τράβηξαν οι καλεσμένοι. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογήθηκε χθες στο δικαστήριο, προκαλώντας οργή, με το δεκάωρο θέατρό του προσπαθώντας να πείσει ότι ο ίδιος ήταν ένας εκπληκτικός και συγκαταβατικός σύζυγος και ότι το έγκλημα ήταν εν βρασμώ. Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σχολίασε ότι στην απολογία του απέδειξε ότι είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος.

Πηγή: iefimerida.gr 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα