Μητσοτάκης από Ηράκλειο: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας από τον Αλέξη Τσιπρα

Πρέπει να διαβάσετε

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Κρήτη πληροφορήθηκε ο πρωθυπουργός, για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγα λεπτά μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τη Λότζια όπου βρισκόταν, πήρε το λόγο. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας».

«Τον προκαλώ πολύ καιρό να το κάνει. Είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να επιβεβαιώσουμε την συνοχή της κοινοβουλευτικής μας ομάδας αλλά να συγκρίνουμε πεπραγμένα 4ετίας», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν επιδιώκω όχι την σύγκρουση αλλά την σύγκριση. Δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας αλλά και κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν… Θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα