Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μητσοτάκης για δολοφονία Καραϊβάζ: Έχει σοκάρει όλη την κοινωνία, τα συλλυπητήριά μου στη οικογένεια

Πρέπει να διαβάσετε

Μήνυμα για την δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ ανάρτησε στα social media, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο μήνυμά του το οποίο ακολούθησε της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πρωθυπουργός τονίζει πως ζήτησε την γρήγορη εξιχνίασης της υπόθεσης ενώ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού:

Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα