”Μητέρα”: Πότε θα πέσουν οι υπογραφές για την επέκταση του βρεφονηπιακού σταθμού

Στη διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου έχει μπει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης και της αύξησης της χωρητικότητας του παιδικού σταθμού στον Άγιο Ιωάννη Κνωσσού

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Μετά την λ. Καλοκαιρινού, ακόμα ένα έργο που πέρασε από διάφορα στάδια, βρίσκεται πλέον στην διαδικασία του προσυμβατικού ελέχγου. Μιλάμε για την επέκταση του βρεφονηπιακού σταθμού “Μητέρα”, ένα έργο σημαντικό, όσο και ακριβό, αφού ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 7.300.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση που έφτασε μέχρι και την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, καθώς όταν ο Δήμος Ηρακλείου ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο τον πρώτο μειοδότη, ο δεύτερος μειοδότης στον διαγωνισμό (η εταιρεία που είχε καταθέσει την δεύτερη καλύτερη προσφορά) έκανε προσφυγή και την κέρδισε!

Ως εκ τούτο προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε στη συνέχεια ο δεύτερος μειοδότης. Το νόμιμο διάστημα για την κατάθεση νέων ενστάσεων πέρασε, ουδείς προσέφυγε στην ΕΑΔΗΣΥ κι έτσι περάσαμε, όπως γράψαμε ήδη στον προσυμβατικό έλεγχο.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ”Μητέρα”

Τούτο σημαίνει ότι αν δεν προκύψει πρόβλημα κατά την διάρκεια του ελέχγου, οι υπογραφές μπορούν να πέσουν ακόμα και τον επόμενο μήνα, ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό -αν και το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συμβεί πια το καλοκαίρι.

Το έργο, που μελετήθηκε και εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο και δημοπρατήθηκε κατά την τρέχουσα, αφορά στη βελτίωση και επέκταση του βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδα «Μητέρα» στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Κνωσσού, με παράλληλη αύξηση της χωρητικότητάς του στα 230 βρέφη και νήπια, 10 εκ των οποίων θα είναι νήπια ΑμεΑ.

Προηγούμενο

Τέμπη: Ξεκινά η δίκη στη Λάρισα - Το κάλεσμα του Συλλόγου Συγγενών

Επόμενο

Ασκηση του Πολεμικού Ναυτικού με drones

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Αναφορά Λ.Αυγενάκη στη Βουλή για την ένταξη των Αστυνομικών Τμημάτων Μαλεβιζίου & Φαιστού στην ενίσχυση θερινής περιόδου τουριστικών περιοχών

Ο τουρισμός αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής και εθνικής οικονομίας, λειτουργώντας ως η «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας, και…