Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης από Μπούση

Πρέπει να διαβάσετε

Προσωπική ανακοίνωση στην οποία βάζει τέλος στα όποια σενάρια αποχώρησής του εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος στέλνει μήνυμα ενότητας προς όλους και συσπείρωσης γύρω από την ομάδα, με αφορμή την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Στη δήλωσή του ο Μιχάλης Μπούσης τονίζει: «Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου. Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου:

Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε.

Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς. Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ».

Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον!».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα