Μια υπέροχη κρητική βραδιά με οικοδεσπότη τον Λευτέρη Αυγενάκη

Πρέπει να διαβάσετε

Μια μοναδική κρητική βραδιά απόλαυσαν γύρω στους 45 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως νεοεκλεγμένοι στο εστιατόριο «Πασιφάη» στη Γλυφάδα.

Οικοδεσπότης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θέλοντας να ενισχύσει τους δεσμούς με συναδέλφους του βουλευτές, οργάνωσε μια υπέροχη βραδιά με κρητικούς μεζέδες, άφθονη ρακή, ριζίτικα και κρητικούς χορούς, με πρωταγωνιστές το συγκρότημα «Απτεραίοι», αλλά και τον ΥπΑΑΤ ο οποίος απέδειξε συν τοις άλλοις ότι είναι δεινός χορευτής.

Οι βουλευτές μαγεμένοι από τις γεύσεις και τα αρώματα της Κρήτης, άφησαν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και ήπιαν εις υγεία του Λευτέρη, που με την πρωτοβουλία του θύμισε σε όλους ότι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη είναι στοιχεία πολύτιμα στη ζωή αλλά και στο έργο που επιτελούν.

Άλλωστε όλοι είχαν ανάγκη λίγη ώρα χαλάρωσης, μιας και είχε προηγηθεί μια εξαντλητική τρίωρη συνεδρίαση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όπου ο ΥπΑΑΤ είχε ενημερώσει βουλευτές και στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα (συμμετείχαν τουλάχιστον 150 στελέχη με zoom), για τις δράσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου.

Πάντως οι βουλευτές, στην κρητική βραδιά που ακολούθησε, πέρασαν καλά και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες. Άλλωστε ο Λευτέρης ως γνήσιο τέκνο της Κρήτης και της Μεσσαράς ξέρει από φιλοξενία και το βράδυ της Τρίτης το απέδειξε, για μια ακόμη φορά, με τον καλύτερο τρόπο.

Κλείνοντας η βραδιά ο Λευτέρης Αυγενάκης υποσχέθηκε να μη χαθούν και ότι η σύναξη θα επαναληφθεί.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα