Μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών του ΟΦΗ, προς τον επιχειρηματία Μηνά Χαλκιαδάκη, για την διαχρονική στήριξη του στο σύλλογο.

«Τα Super Market Χαλκιαδάκης στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας τόσο χορηγικά όσο στα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, δείχνοντας εμπράκτως ότι αποτελούν δύο ισχυρά brand names με κοινούς ηθικούς κώδικες στον χώρο του αθλητισμού και της κοινωνίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ήταν το δώρο της ΠΑΕ προς τον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη για την σημαντική στήριξη που παρείχε για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν στην ομάδα μας και ενόψει της συνέχισης μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, μαζί με τον υπεύθυνο Marketing, κ. Νώντα Καργάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Super Market Χαλκιαδάκης και παρέδωσαν τη φανέλα στον κ. Χαλκιαδάκη και στον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας, κ. Δημήτρη Βατσιθιανό.

Τα Super Market Χαλκιαδάκης στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας τόσο χορηγικά όσο στα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, δείχνοντας εμπράκτως ότι αποτελούν δύο ισχυρά brand names με κοινούς ηθικούς κώδικες στον χώρο του αθλητισμού και της κοινωνίας.