Ο Κρητικός νότος γέμισε γεύσεις και υπέροχα συναισθήματα σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουλίου, καθώς το “Make-A-Wish Greece” (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που εκπληρώνει ευχές παιδιών, σήμερα ανέλαβε να πραγματοποιήσει την ευχή του Γιώργου να αναλάβει μια καντίνα κερνώντας τον κόσμο, στο λιμάνι του Τσούτσουρου, στο νότο του Νομού Ηρακλείου και ο φακός του “Διαsosτε τη Μεσαρά” ήταν εκεί!

Ο μικρός Γιώργος φόρεσε την “μαγειρική” ποδιά για να φτιάξει χοτ ντογκ και ποπ κορν για να κεράσει μικρούς & μεγάλους, με την βοήθεια του γνωστού σεφ Βασίλη Καλλίδη. Στο σερβίρισμα βοήθησε και ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και εθελοντές μέλη του Make -A- wish. Η πρώτη που σερβιρίστηκε από το Γιώργο ήταν η μητέρα του, υπό το χειροκρότημα όλων!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μέλη “Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου” (ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.) και αρκετός κόσμος, με τα παιδιά να είναι οι απόλυτοι “πρωταγωνιστές” της εκδήλωσης, απολαμβάνοντας τα ζεστά χοτ ντογκ, το ποπ κορν αλλά και κεράσματα παγωτών και αναψυκτικών.

 

Πηγή: Δια – sos – τε τη Μεσαρά