Μια ακόμη διάκριση απέσπασε το εστιατόριο Saradari στη Χερσόνησο το οποίο βραβεύτηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του Fnl Best Restaurant Awards.
Στην ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου, στο Ωδείο Αθηνών, το Saradari τιμήθηκε με ένα αστέρι FNL.
H δουλειά των ιδιοκτητών Γιάννη Κορδώνη και Εύας Νιράκη και οι μοναδικές δημιουργίες του σεφ Χρήστου Λάπα, που επί χρόνια τώρα έχουν κάνει το Saradari αγαπημένη συνήθεια για όσους θέλουν να απολαύσουν το εκλεπτυσμένο μεσογειακό μενού του μπροστά από το απέραντο γαλάζιο, έφεραν ένα ακόμη σημαντικό βραβείο.