Μεθυσμένος νεαρός στη Βρετανία πλήρωσε κατά λάθος 650 ευρώ για ένα μπέργκερ

Πρέπει να διαβάσετε

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να ξυπνάς το πρωί μετά από μια νυχτερινή έξοδο και να βλέπεις τη ζημιά που έχεις κάνει στον τραπεζικό σου λογαριασμό το προηγούμενο βράδυ.

Φανταστείτε λοιπόν τη φρίκη του Toby Wilson όταν ξύπνησε μετά από μια βραδινή έξοδο στο York με τους φίλους του και διαπίστωσε ότι είχε ξοδέψει περίπου 650 ευρώ για ένα burger.

Ο 25χρονος Toby σταμάτησε σε μια καντίνα περίπου στις 11 το βράδυ, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του για ένα μπιφτέκι και πατάτες – αλλά κατά λάθος κατέληξε να πληρώσει το πιο ακριβό γεύμα της ζωής του.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, ο Toby παρατήρησε το λάθος υπολογισμό, εντοπίζοντας ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού του είχε μειωθεί «σημαντικά».

Ο Toby ζήτησε από έναν φίλο του από το York να πάει στο κεμπάπ και να του εξηγήσει το μπέρδεμα.

Αλλά αφού οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά μηνύματα, ο Toby ισχυρίζεται ότι ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας Ahmed Abdullah του είπε να μιλήσει με την τράπεζά του.

Πάνω από ένα μήνα αργότερα, ο Toby και ο Ahmed εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με την πιθανή επιστροφή των 666,50 λιρών.

Αν και το μπέρδεμα ήταν «αστείο» στην αρχή, τώρα του προκαλεί ατελείωτες εβδομάδες «άγχους».

Ο Toby εξακολουθεί να είναι έκπληκτος που κατάφερε να ξοδέψει εκατοντάδες ευρώ για ένα γεύμα με μπέργκερ και πατάτες που θα έπρεπε να του κοστίζει μερικές λίρες.

Πηγήgazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα