Μεταναστευτικό: Η μία μετά την άλλη καταφτάνουν οι «καραβιές» στην Κρήτη – Μωρό έξι μηνών στην τελευταία βάρκα

Οι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν στο Ηράκλειο περίπου στις 14:00.

Intime / Φωτογραφία αρχείου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Η μία μετά την άλλη καταφθάνουν οι «καραβιές» μεταναστών στα νότια παράλια της Κρήτης, με ένα ακόμη περιστατικό διάσωσης να καταγράφεται σήμερα, Τρίτη (06/10), αυτή τη φορά με 51 ανθρώπους, ανάμεσά τους ένα μωρό μόλις έξι μηνών και τέσσερα ακόμη μικρά παιδιά.

Πρόκειται για την έκτη καραβιά μέσα σε λίγες ώρες, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας καταγράφονται διαδοχικές αφίξεις και επιχειρήσεις διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 51 διασωθέντες αποβιβάστηκαν πριν από λίγο στους Καλούς Λιμένες. Ανάμεσά τους βρίσκονται οκτώ γυναίκες και πέντε παιδιά, ηλικίας από έξι μηνών έως επτά ετών.

Οι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν στο Ηράκλειο περίπου στις 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε νωρίτερα το Creta24, είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 28 μεταναστών στην Ψαρή Φοράδα, όλοι άνδρες, με τη μεταφορά τους στο λιμάνι του Ηρακλείου να έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι.

Παράλληλα, από το βράδυ της Δευτέρας έχουν πραγματοποιηθεί διαδοχικές επιχειρήσεις διάσωσης νότια της Αγίας Γαλήνης και των Καλών Λιμένων, με εκατοντάδες ανθρώπους να έχουν φτάσει στις νότιες ακτές της Κρήτης.

Προηγούμενο

«Αυτή είναι η Αναστασούλα»: Με τη φωτογραφία της κόρης του κατέθεσε ο Ηλίας Παπαγγελής στη δίκη για τα Τέμπη

Επόμενο

Αναγνωστήρια και χώροι μελέτης για αθλητές και αθλήτριες στο Παγκρήτιο Στάδιο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα