Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο το φονικό στο Μπαλί: Όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο ένας εκ των κυνηγών

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεχίζεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης ανθρωποκτονίας ενός 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί από έναν 46χρονο κτηνοτρόφο το 2019. Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων από νωρίς το πρωί είναι έντονη η αστυνομική παρουσία σε όλους τους χώρους ενώ παρευρίσκονται μέλη και των δυο οικογενειών.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται σήμερα με εξέταση μαρτύρων όπως και την προηγούμενη φόρα.

Η κατάθεση ενός από τους δυο κυνηγούς

Πρώτος μάρτυρας για σήμερα κατεθεσε ένας από τους δυο κυνηγούς ο οποίος είχε βγει μαζί με το θύμα εκείνη την ημέρα για κυνήγι.

Στην κατάθεση του ο μάρτυρας περιέγραψε όσα βίωσε εκείνη την ημέρα που σημειώθηκε το συμβάν.

Χαρακτηριστικά στην κατάθεση του αναφέρει ότι « πήγαμε νωρίς το πρωί για κυνήγι. Ακούσαμε κάποια στιγμή τον κατηγορούμενο να φωνάζει και να διαμαρτύρεται. Στην συνέχεια ακούσαμε πιο έντονα φωνές και διαπληκτισμούς. Άρχισα να πλησιάζω τότε προς το μέρος του θύματος. Τότε ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Δεν ήμουν μπροστά να δω ποιος έριξε τον πυροβολισμό. Μετά ακούστηκαν και πάλι φωνές. Στη συνεχεια είδα το θύμα να πέφτει προς τα κάτω και άκουσα ακόμα τρεις πυροβολισμούς. Όταν πλησίασα είδα ότι είχε τραυματιστεί στο μπροστινό μέρος του σώματος. Το σημείο που βρισκόταν το θύμα ήταν εντελώς αφύλαχτο».

Επιπλέον μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο μάρτυρας ανέφερε ότι « εγώ που βρισκόμουν πιο κοντά στο ποιμνιοστάσιο δεν άκουσα κάτι ούτε κάποιο ζώο να διαμαρτύρεται. Ο κατηγορούμενος που είχε και άλλα ζώα γύρω του πως το άκουσε; Μάλιστα για να φτάσει εκεί χρειάστηκε να περπατήσει 15 λεπτά. Μέσα στο χρόνο αυτό ο σκύλος θα είχε προλάβει να επιτεθεί όχι μόνο σε ένα ζώο».

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθριξη ενώ δεν του είχαν αναγνωριστεί ελαφρυντικά.

ΠηγήFlashnews.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα