Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών της Κέιτ Μίντλετον – Λόγω της μετακόμισης στο νέο τους σπίτι

Μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους κάνουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον που θα μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσινγκτον στο νέο τους σπίτι στο κάστρο Γουίνδσορ.

Η βασιλική οικογένεια θα πρέπει να «χωρέσει» τώρα σε ένα πολύ μικρότερο σπίτι, με λιγότερες ανέσεις από αυτές που είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα, καθώς το νέο τους σπίτι εντός του κτήματος του κάστρου Γουίνδσορ έχει μόλις 4 κρεβατοκάμαρες.

Μετά από 8 χρόνια, η νταντά δε θα μένει πλέον μαζί τους

Πράγμα που σημαίνει, για τα παιδιά, ότι δεν θα έχουν μαζί τους την έμπιστη νταντά τους. Η Μαρία Μποράλο αποτελεί μέρος της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από τότε που ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν 8 μηνών ενώ πλέον φροντίζει και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ αλλά και τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις.

Η νταντά των παιδιών της Κέιτ Μίντλετον, Μαρία Μποράλο

Το βασιλικό ζευγάρι θα κρατήσει φυσικά την νταντά για να φροντίζει τα παιδιά του, αλλά δε θα ζει μαζί τους, όπως μέχρι σήμερα. Αντιθέτως θα μένει σε άλλο ακίνητο, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό, π.χ. η οικονόμος. Κι αυτή θα είναι μια σημαντική αλλαγή για τα παιδιά, τα οποία είχαν την Μποράλο μαζί τους για 8 χρόνια.

Η νταντά έχει συνοδεύσει τους μικρούς πρίγκιπας σε πολλές βασιλικές εκδηλώσεις, φορώντας την παραδοσιακή στολή του Norland College, από όπου έλαβε την εκπαίδευσή της ενώ είναι μαζί τους και στις διακοπές τους στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ, το Άνμερ Χολ.

 

Γιατί μετακομίζουν Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ – Και μάλιστα, σε μικρότερο σπίτι

Ωστόσο, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μετακομίζουν από το Λονδίνο στα περίχωρα της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στο κτήμα Γουίνδσορ είναι για να βρίσκονται πιο κοντά στο νέο σχολείο των παιδιών στο Μπερκσάιρ, με τα μαθήματα να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. «Η μετακόμιση οφείλεται κυρίως στην σχολική εκπαίδευση» δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό People.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσπαθούν να παρέχουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή για τα παιδιά τους και αναζητούσαν ένα σπίτι όπου θα ήταν κοντά στο σχολείο για να μην χρειάζεται να σπαταλούν άσκοπο χρόνο στην μεταφορά τους από και προς αυτό. Επίσης, θα είναι πιο κοντά στη φύση, κάτι που λατρεύουν τα τρία παιδιά καθώς περνούν πολλές ώρες στην ύπαιθρο.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο με την μετακόμισή τους αυτή είναι πως το νέο τους σπίτι θα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τη βασίλισσα Ελισάβετ καθώς και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το σπίτι των γονιών της Κέιτ Μίντλετον.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα