Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Ασήμι από τον Αθανάσιο Παπανικολάου

Πρέπει να διαβάσετε

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Πτέραρχος ε.α Αθανάσιος Παπανικολάου πραγματοποίησε χθες στο Ασήμι την πρώτη του προεκλογική ομιλία παρουσία πολλών εκατοντάδων υποστηρικτών της παράταξης «Γόρτυνα -Νέα Εποχή». Ήταν μια ομιλία με παλμό, δυναμικό και ένθερμο κοινό το οποίο δεν σταμάτησε να επευφημεί τον αρχηγό της παράταξης.

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στο όραμα και στο πρόγραμμα της παράταξης του, αναλύοντας τους κεντρικούς του άξονες, οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του Δήμου, δεσμευόμενος για την αναμόρφωση του Δήμου Γόρτυνας.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις δυνατότητες του Δήμου και στα πολλά πλεονεκτήματά του, δίνοντας το μήνυμα για έναν καλύτερο Δήμο που θα λειτουργεί υπέρ όλων των Δημοτών.

Στην ροή της ομιλίας του αναφέρθηκε στην παρούσα Δημοτική Αρχή επιρρίπτοντάς της ευθύνες ότι «άφησε πολλές ευκαιρίες να πάνε χαμένες, παρόλο που παρέλαβε έναν εύρωστο οικονομικά Δήμο με πληθώρα διασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές». Παράλληλα, τόνισε πως «θα πρέπει ο Γορτύνιος πολίτης να γνωρίζει ότι ο κ. Κοκολάκης έχει δικαστικές εκκρεμότητες με σοβαρότατο ενδεχόμενο να είναι ξανά έκπτωτος», τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να περιέλθει ο Δήμος στα ίδια αδιέξοδα του παρελθόντος».

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Παπανικολάου παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Δ.Ε Κόφινα, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της “Γόρτυνας-Νέα Εποχή” προκειμένου να αλλάξει τον Δήμο και έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα