Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μέχρι την… Παρασκευή θα περιμένει η πανελλήνια ομοσπονδία των ιδιοκτητών ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) τις απαντήσεις της κυβέρνησης για το μεταφορικό κόστος και τι μέλει γενέσθαι αλλιώς θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, όπως είπε στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τον Κ. Μπογδανίδη ο πρόεδρός της Λευτέρης Πετράκης.
Όπως τόνισε ο κ. Πετράκης το κόστος είναι δυσβάσταχτο πλέον για τα ταξί, ειδικά εκείνα που είχαν συμβάσεις και μεταφέρουν μαθητές.
«Σκεφτείτε ότι πέρυσι τέτοιο καιρό βάζαμε πετρέλαιο με 1,6 και τώρα πάνω από 2,20! Δεν βγαίνει με τίποτα. Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι θα κάνει. Θα μετακυληθεί το κόστος στους πελάτες που δεν το θέλει κανένας μας ή θα κάνει μια γενναία μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, θα κάνει κάτι για φτηνότερο καύσιμο;» αναρωτήθηκε ο κ.Πετράκης.
«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Και τώρα που τελειώνει ο τουρισμός τι θα κάνουν οι συνάδελφοι ειδικά στα νησιά; Πολύ ζόρικος ο Χειμώνας. Σκεφτείτε ότι και ο κόσμος που μεταφέρει τους μαθητές είχε υπογράψει μια σύμβαση με το πετρέλαιο στο 1,6. Και τώρα είμαστε πολύ ψηλά ενώ δεν προβλεπόταν αναπροσαρμογή» τόνισε.
Ακούστε όσα είπε ο κ. Πετράκης στον ΣΚΑΪ Κρήτης: