Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022
27.5 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης συναντήθηκε ο Πρόεδρος Αστυνομικών Λασιθίου

Πρέπει να διαβάσετε

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο κ. ΡΟΥΤΖΑΚΗ Αντώνιο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Γεώργιος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, προκειμένου να συζητήσουνε για τα προβλήματα των αστυνομικών του Νομού Λασιθίου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη προσωπικού στο Νομό και κυρίως στο νεοϊδρυθέν Α.Τ. Νεάπολης και οι πιθανοί τρόποι άμεσης ενίσχυσής του. Επίσης, ζητήθηκε η ενίσχυση της Υ.Α. Αγίου Νικολάου και του Τ.Α. Ιεράπετρας με υπηρεσιακά οχήματα. Ακόμη ο κ. Γενικός ενημερώθηκε για την ανάγκη εξεύρεσης κινήτρων υπηρέτησης και παραμονής στο Νομό Λασιθίου, τα οποία θα επιδιώξουν την εξάλειψη της χρόνιας απροθυμία υπηρέτησης στο Νομό.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα για την άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Νεάπολης καθώς και για τα υπηρεσιακά οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας του Νομού. Τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της ανάγκης εύρεσης κινήτρων και παραμονής στις υπηρεσίες του Λασιθίου, ως πλέον η μόνη λύση της χρόνιας υποστελέχωσης. Τέλος, τον ευχαριστούμε θερμά για την επαγγελματική του στάση και συνεργασία που επιδεικνύει αυτά τα χρόνια τόσο με την Ένωσή μας όσο και με το σύνολο των αστυνομικών της Κρήτης, δείχνοντας τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα που τόσο πολύ θέλουμε να έχει ο Έλληνας αστυνομικός.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα