Στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ μεταφέρθηκε, ο ξεχασμένος εξοπλισμός του κολυμβητηρίου της Αμερικανικής Βάσης.
Η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚΗ μετά από αίτημά της στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κατάφερε να αποκτήσει τον άκρως αναγκαίο για τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου εξοπλισμό, πριν αυτός αχρηστευτεί λόγω της εγκατάλειψης στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικανικής Βάσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΑΚΗ:
«Στις 2 Μαρτίου με επιστολή του Προέδρου του ΕΑΚΗ προς τον Υφυπουργό ζητήσαμε ως Διοίκηση την συνδρομή του προκειμένου να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε από το ΤΑΙΠΕΔ και την ΕΤΑΔ τον ξεχασμένο αλλά άκρως λειτουργικό μηχανολογικό εξοπλισμό που βρίσκεται στο Κολυμβητήριο στην Αμερικανική Βάση. Μηχανήματα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και ήταν στο έλεος της λεηλασίας.
Με αστραπιαίες κινήσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα του Υφυπουργού και του Προέδρου καταφέραμε κάτι εξαιρετικά δύσκολο!
Με συντονισμένες ενέργειες στις 30 Μαρτίου με ότι αυτό συνεπάγεται όταν μιλάμε για φορείς του δημοσίου λάβαμε την έγκριση προκειμένου ο εξοπλισμός που παρατίθεται στις φωτογραφίες να αποκτηθεί από το ΕΑΚ Ηρακλείου για το κολυμβητήριο μας.
Αποκτήθηκε ένας εξοπλισμός πολλών χιλιάδων ευρώ ο οποίος περιλαμβάνει τα πάντα. Μέρος αυτών θα χρησιμοποιηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί και ο λοιπός εξοπλισμός θα μπορέσει να καλύψει μελλοντικές ανάγκες της εγκατάστασης!
Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και η εύρυθμη λειτουργία τους.
Μοναδική μας έννοια είναι τα παιδιά, οι αθλητές μας! Για αυτά τα παιδιά, με σωστές πρακτικές θα πορευτούμε και για το υπόλοιπο της θητείας μας!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΕΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!»