Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
22.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός των αστυνομικών του Ηρακλείου (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και τα Μέλη της ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή 29 Μαΐου στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε αλλά και όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη πραγματοποίησή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Τα έσοδα της εκδήλωσης όπως έχουμε προαναφέρει θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στα Παιδικά Χωριά S.O.S. Κρήτης και για συναδέλφους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και για αγορά επιχειρησιακού εξοπλισμού.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσημοι προσκεκλημένοι, συνάδελφοι και συμπολίτες μας. Μια εκδήλωση με καλό φαγητό από το κέντρο ΚΟΥΡΗΤΕΣ, πολύ κέφι από όλους όσους βρέθηκαν εκεί με το γλέντι να κρατάει μέχρι αργά το βράδυ από το επιτυχημένο πρόγραμμα του κρητικού καλλιτέχνη ΑΛΕΞΑΚΗ Μανώλη με το συγκρότημα του και το χοροδιδασκαλείον ΚΑΡΛΑΚΗΣ Στέλιος.

Στην εκδήλωση η Ένωσή μας βράβευσε τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ για τις εξαιρετικές Υπηρεσίες του στο σώμα μας αλλά και την άριστη συνεργασία που είχαμε. Επίσης τιμήσαμε συναδέλφους μας που προσφάτως ευδοκίμως αποστρατεύτηκαν από την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, βραβεύσαμε τέκνα συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες και ανώτερες σχολές και τέλος βραβεύσαμε συναδέλφους που κατά την εκτέλεση των καθηκόντων δείχνοντας ζήλο και αυταπάρνηση έσωσαν ζωές συνανθρώπων μας.

 

Τέλος να ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που στήριξαν την προσπάθεια μας».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα