Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ τα Χανιά (Videos)

Πρέπει να διαβάσετε

Με στόχο μια ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη θα παρουσιαστούν στου Ρέντη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ τα Χανιά την Κυριακή στις 15:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, με τις απουσίες για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να είναι αρκετές.

Μια ακόμα δύσκολη δοκιμασία περιμένει τα Χανιά στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2, στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακός Β’ στου Ρέντη. Η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να έχει πολλές απουσίες, καθώς οι Έντγκαρ, Μάνος, Κατσούρρι, Παναγιώτου όπως και οι Ματάους έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Την αποστολή της Χανιώτικης ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’ απαρτίζουν οι: Καλογεράκης, Κυρίτσης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Σιλά, Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Μπουρσέλης, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μανουσάκης, Μιούλερ, Βουό, Μάναλης και Βόρφι.

Μιλώντας για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής της ομάδας Νίκος Μαναρώλης, επεσήμανε: “Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν δεν είχε την τιμωρία από πέρσι θα ήταν στην τετράδα. Μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο με πολλή ενέργεια. Εμείς θα πάμε με το ίδιο πλάνο, συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και ταπεινοί, με στόχο και το αποτέλεσμα, αλλά και μια καλή εμφάνιση”.

Για το που θα κριθεί ο αγώνας ο συνεργάτης του Γιάννης Ταουσιάνη είπε: “Θα παίξει ρόλο η ενέργεια που θα βγάλουν τα παιδιά, καθώς θα είναι ένας αγώνας με μεγάλες απαιτήσεις, η προσήλωση στο πλάνο μας και η αποτελεσματικότητα που θα έχουμε στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ηλία Κυρίτση: “Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στο πλάνο μας. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Β’ είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα που αν δεν είχε τιμωρηθεί πέρσι θα ήταν στις πρώτες θέσεις. Εμείς πάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με στόχο τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και εφόσον εκτελέσουμε τις εντολές του προπονητή μας η νίκη θα έρθει”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα